Werken

Aanrechtbladen

Natuursteen laat zich fraai combineren met elk keukenontwerp. De bijzondere kleur en structuur van dit natuurproduct geven uw keuken een unieke uitstraling. Er bestaat een ruime keuze in geschikte steensoorten, die helemaal naar uw wens kunnen worden afgewerkt. Bijvoorbeeld qua vorm, dikte, randafwerking of uitsparingen. Klik hier voor de aanrechtbladen.

Dorpels

Natuursteen is het ideale materiaal voor het maken van (raam)dorpels met neuten en lambriseringen. Vooral Belgisch Hardsteen heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en kan in de meeste afmetingen binnen korte tijd geleverd worden. Een dorpel zorgt voor de waterdichtheid van een woning met een elegante afwerking. In tegenstelling tot de meeste alternatieven wordt een woning verrijkt met een natuursteen dorpel. Klik hier voor de dorpels.

Gedenkstenen

Natuursteen is het meest gebruikte materiaal voor het maken van gedenktekens. Het heeft een waardig en tijdloos uiterlijk, dat harmonieert met de natuur. Bovendien is natuursteen bestand tegen weer en wind, en wordt het na vele jaren ‘mooi oud’. Naast gedenkstenen worden ook letterplaten, ‘eerste stenen’ en huisnummers veelal in natuursteen uitgevoerd. Klik hier voor de gedenkstenen.

Meubilair

Natuursteen is waarschijnlijk niet het eerste materiaal waar men aan denkt als het over meubilair gaat. Echter kan natuursteen een luxe en warme uitstraling geven die geen ander materiaal evenaart. Men kan dan denken aan bijvoorbeeld tafelbladen, sokkels en bijzettafels tot zelfs hele tuinsets en kunst, uitgevoerd in natuursteen. Klik hier voor het meubilair.

Openhaard Schouwen

Een natuurstenen openhaard is een echte sfeermaker, óók als het vuur niet brandt. De natuurlijke schoonheid van natuursteen maakt de schouw tot een unieke blikvanger, die past in elk interieur. Van moderne strakke schouwen van graniet of kalksteen tot tijdloze haarden van warme marmersoorten. Klik hier voor de openhaard schouwen.

Vloeren, terrassen en trappen

Niet voor niets wordt natuursteen al eeuwen gebruikt voor vloeren en trappen. De tijdloze schoonheid van dit natuurproduct vormt een mooie basis voor het interieur. De kleur, structuur en het karakter van de vloer of trap kan aan de woonstijl worden aangepast, door bijvoorbeeld de keuze van de steensoort en de afwerking van het oppervlak (ruw, dof of glanzend). Klik hier voor de vloeren, terrassen en trappen.

Wanden, gevels en puien

Natuursteen aan de gevel is een sierraad voor een gebouw. Het kan in de vorm van een kleine gevelsteen, een raamomlijsting of als een soort lambrisering (borstwering). Natuurlijk kan ook de hele gevel bekleed worden met platen of metselwerk van natuursteen. Dit gebeurt in de utiliteitsbouw veel en ook hiermee hebben wij goede ervaring. Klik hier voor de wanden, gevels en puien.