Veelgestelde Vragen

Over firma van der Wel.


Q. Wanneer is de firma van der Wel opgestart?
A. in 1896 is P.C. van der Wel het natuursteenbedrijf gestart.

Q. Wie is de familie van der Wel?
A. Wij zijn een echte Rotterdamse familie. Geen woorden maar daden. Het natuursteenvak zit ons in het bloed. Al ruim 110 jaar verwerken wij natuursteen tot een mooi eindproduct.

Q. Waar zit het bedrijf?
A. Wij zijn gevestigd aan Bornissestraat 12 in Rotterdam. Zie Routebeschrijving.

Q. Wie werken er allemaal in het bedrijf?
A. D.M. van der Wel is Directeur. Zijn twee zoons T.D.H. en J. van der Wel zijn mede aandeelhouder en werkzaam in het bedrijf. J. Punselie-van der Wel en P.A.J. van der Wel- van Vuuren zijn verantwoordelijk voor de afdeling administratie. Een echt familie bedrijf dus. Verder hebben we nog 4 man personeel in dienst, te weten D.L. van der Wijst, M.G. van der Most, H. Smits en R.P.E. Krepel die met z’n vieren goed zijn voor bijna 120 jaar ervaring en arbeid in ons bedrijf. Verder huren we vaak vaklui in om grotere projecten te realiseren.

Q. Wat voor soort werk doen jullie?
A. Hoewel onze meeste klanten aannemers zijn, hebben wij ook voor de particulier een breed gamma aan producten. Omdat wij in staat zijn alles op maat en in eigen bedrijf te maken kunnen wij aan uw wens gehoor geven. Zo is het dus mogelijk dat we 8.000 m² vloerbekleding leveren aan een aannemer en een douchedorpeltje of aanrechtblad aan een particuliere klant. Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen in onze digitale showroom.